Over ons

Over ons

Bij "Wiecher & Rolf" is opgestart sinds 2017. Wat begonnen is met een klein klusje hier en een klein projectje daar, is uitgeroeid tot een samenwerkingsverband. Samen hadden ze al zoveel mooie producten ontworpen en projecten uitgevoerd. Maar dat is toch zonde om het niet te kunnen tonen aan de rest van de wereld. En zo is de winkel "Bij Wiecher & Rolf" ontstaan. 

 

Voor beide heren staat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

 

Wij zouden het leuk vinden om u te verwelkomen in onze winkel in Hoogeveen of in onze werkplaats in Dwingeloo.

De koffie staat klaar!

 

 

 


Wiecher

Ik ben Wiecher ter Bork en ik heb sinds 2006 samen met mijn vrouw Anna "Zorgwinkel Handvaardig". Dit doen wij nog steeds met plezier. Daarnaast werk ik samen met Rolf en dit bevalt mij ontzettend goed. Samen hebben wij sinds april 2017 "Kadowinkel Bij Wiecher & Rolf" opgestart. De combinatie tussen  dagbesteding "Handvaardig" en de winkel werkt erg goed. De deelnemers van de dagbesteding draaien de winkel en maken leuke producten voor in de winkel. Deze combinatie is gewoon top!

Rolf

Ik ben Rolf Alberts en ik heb in 2015 mijn eigen onderneming opgestart, genaamd Ra-design. Sinds 2016 heb ik steeds vaker de samenwerking met Wiecher opgezocht omdat ik erachter kwam dat wij qua ideeën en interesses op 1 lijn lagen. Daarnaast maken meer handen en breinen meer mooi werk. Op deze manier zijn wij gezamenlijk een VOF gestart. De samenwerking met Wiecher is erg leuk. Samen hebben wij de meest creatieve ideeën en vinden wij het leuk om opdrachten en projecten te realiseren op maat. Iets creëren dat geheel naar iemands wens is gerealiseerd en dan uiteindelijk met een tevreden glimlach af te leveren. Daar doen wij het voor en dat maakt ook ons blij.